صفحه اصلی > اخبار معاونت 


  چاپ        ارسال به دوست

غذا، آموزش، سلامت، برنامه آموزشی با موضوع شناسایی برچسب اصالت و سلامت، نشانگر رنگی تغذیه ای و کاهش مصرف قند و نمک و چربی

در راستای اجرای ویژه برنامه های روز جهانی غذا، با شعار اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت و به منظور اطلاع رسانی به پرسنل دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، در مورخ 1396/07/26 برنامه آموزشی توسط کارشناسان این معاونت در خصوص برچسب اصالت و سلامت، نشانگرهای رنگی تغذیه ای و کاهش مصرف قند و نمک و چربی به مدت 2 ساعت در سالن کوثر دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.


٠٧:٤٥ - 1396/07/30    /    شماره : ٩٦٧٤    /    تعداد نمایش : ٣٠



خروج